Cafébrickor

Serveringsbrickor för restauranger och storkök:

Lunchbrickor  ●  Cafébrickor  ● Snabbmatsbrickor  ●  Barbrickor  ●  Brickor med eget tryck 


Serveringsbrickor för restaurang-, storköks- och cateringverksamhet. Lunchbrickor, snabbmatsbrickor och cafébrickor för gästerna, och serveringsbrickor och barbrickor av olika slag för personalen. Material, utseende och storlek varierar. Tänk igenom hur dina serveringsbrickor ska användas, och vad som är mest funktionellt för din verksamhet, innan du beställer serveringsbrickor.

Serveringsbrickor måste tåla maskindisk för enkel skötsel. När du väljer material i dina serveringsbrickor, ha detta med i planeringen. Plastbrickor är praktiska i lunchmatsalar på bl a. arbetsplatser, skolor och sjukhus.

Profilera dina serveringsbrickor med eget tryck. Kontakta oss för mera information.

Brickvagnar är nödvändiga för enkel hantering av lunchbrickor, före måltid ‒ dispenser för serveringsbrickor ‒ och efter avslutad måltid, där lunchgästen kan ställa in sin bricka med disk.

Paketpris: Tänk smart och ekonomiskt och utnyttja erbjudandet med 100 serveringsbrickor och två brickvagnar.

Komplettera: Möjligheterna att kunna göra kompletteringsköp innebär på sikt bättre ekonomi för restauranger eller storkök. På Serveringsbrickor.com kan du välja serveringsbrickor från etablerade kvalitetsserier som kan kompletteras.

Gör dina inköp i Serveringsbrickor.com när du vill, dygnet runt, och få dina brickor levererade direkt till din adress.

Planera dina inköp noggrant. Inne i e-butiken Serveringsbrickor.com finns kategoritexter och köpguider för att lättare kunna orientera sig i vårt utbud.

Serveringsbricka.com drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping.


Vi är återförsäljare av högkvalitativ restaurang- och storköksutrustning och har mer än tio års erfarenhet av Internet-försäljning. Kontakta oss på info@hot-solutions.se eller 013-327 00 80.